Weboldal Adatelemzés

Szeretnéd tudni hogy milyen kapcsolatban állnak a honlap bevételeid és a reklám kiadásaid? Milyen szinten hat a forgalmadra a véletlen? Milyen szezonokban mozognak a vásárlóid? Milyen kedvezménytípus illik a weboldaladhoz?A pár kérdéses tisztázástól a komplett statisztikai elemzésekig, ha számok vannak benne, mi értünk hozzá. Fordulj hozzánk bizalommal!

Mit várhatsz egy adatelemzéstől?

Trendelemzés

Milyen trendet követnek a bevételeid, vagy a vásárlásaid? Növekvő vagy csökkenő tendencia jellemzi őket? A trendek ismerete (ha van) mindig hasznos, hiszen a segítségükkel, körül határolható, hogy mi fog történni a jövőben.

Kapcsolat elemzés

Két általad választott információ között meg tudjuk vizsgálni a kapcsolatot, illetve hogy hogyan hatnak egymásra. Továbbá tudni fogod: A marketing kiadások kihatását a bevételre, a vásárlóid életkora és a vásárlásuk nagyságának kapcsolatát, a vásárlóid lakhelye és a költekezésük együttesét, és ezernyi más adatot.

Szezon elemzés

Szezonálisak a termékeid vagy nem? Egy fagylaltozó, vagy egy karácsonyfa árus erre a kérdésre nyilván azonnal tud válaszolni, azonban sok termék esetében ez nem egyértelmű, pedig a reklámokat érdemes a vásárlóid szezonális jellegéhez igazítani, hogy akkor lássák a terméket, amikor keresik.

Véletlen elemzés

A szerencse nem mérhető, de azért jól közelíthető. Ha a bevételeidet például nagyban a véletlen (egy általad ismeretlen tényező) befolyásolja, akkor érdemes utána járni, hogy mi is lehet a gond. Ha azonban a véletlennek csak csekély hatása van a vásárlásokra, akkor azokkal biztosabban lehet kalkulálni a jövőre.

Általános statisztikai adatok

Átlagok, Szórások, Mediánok, Móduszok. Alapvető statisztikai adatok, amelyek segítenek eligazodni a céged adatai között. Például ezek segítségével kiváló akciókat, pontrendszereket lehet kialakítani a vásárlók ösztönzésére.

Az adatelemzés lépései

I. Konzultáció

Személyesen vagy online átbeszéljük milyen elemzésre lenne szükséged, és milyen adatokra van ehhez nekünk szükségünk.

II. Árajánlat

Személyre szabott árajánlatot készítünk neked az igényeid és a vizsgálandó adatok alapján.

III. Elemzés

Elvégezzük az általad kért elemzéseket a megbeszélt határidőre

IV. Prezentáció

Az adatokat egy értelmezhető formában ábrákkal prezentáljuk neked, és az eredményeket egy PDF fájlban el is küldjük.

V. Konzultáció

Ha az eredményekkel kapcsolatban kérdéseid vannak átbeszéljük és elmagyarázzuk az adatokat, javaslatokat teszünk, ha szükséges

VI. Utóvizsgálat

Ha folyamatos elemzésre van szükséged, akkor megbeszélt időszakonként újraszámolhatjuk és finomíthatjuk az adatokat.

Kik vagyunk? Miért dolgozz velünk?

Fiatal és elkötelezett csapat vagyunk, régóta foglalkozunk adatelemzéssel, statisztikai oktatással. Egyetemi mesterképzéssel rendelkező analitikusok vagyunk, sallangoktól és felesleges szövegelések nélkül dolgozunk minden nap, így az általunk készített elemzésekhez nem lesz szükséged saját statisztikus alkalmazására, sem bonyolultabb rendszerek (például SPSS) használatára, hogy információkat kapj.

Sima mezei Excelben tudunk neked csodákat tenni, és nem alakítunk ki rejtett költségeket, azért, hogy vaskosabb legyen az árajánlat.

Magas szintű elemzés

Pontosan kalkulált eredmények

Hatékony és gyors munkafolyamatok

Kapcsolat – Ajánlatkérés